Goed bestuur maakt gelukkig.

Dat is waar wij in geloven, en wat ons aan elkaar verbindt. Uit onderzoek blijkt dat: democratie, deelname aan besluitvorming (intern en extern) en decentrale beslissingen mensen gelukkiger maakt. Daarom onze behoefte om een bijdrage te leveren aan goed bestuur.

Monica Wigman
Verandermanagement

Met haar vakkennis en service gerichte persoonlijkheid is Monica Wigman in staat het draagvlak voor veranderingen binnen uw organisatie te regelen. Als expert interne en verandercommunicatie doorgrondt ze met  gevoel voor timing en menselijke maat uw organisatie. Ze betrekt medewerkers bij veranderingen en bereikt alignment.

Lees meer over Monica

E: Monica’s email
L: LinkedIn profiel
T: @MonicaWigman

Corine van Impelen
Corporate communicatie
Corine van Impelen

Ervaren en doortastend, een professional die strategisch inzicht verenigt met verrassende creativiteit en doelgerichtheid. Corine van Impelen denkt in mogelijkheden en zorgt voor strategisch advies dat goed uitvoerbaar is, maar zeker ook verantwoord anders.

Lees meer over Corine

E: Corine’s email
L: LinkedIn profiel
T: @corineimpelen

Remco Bleeker
Informatie en communicatietechniek
Remco Bleeker

Remco is een digitale doordenker die heel goed luistert. Hij kan digitale wensen vertalen in gebruiksvriendelijke applicaties.  Remco is een van die zeldzame techneuten die met de klant blijft communiceren tot het product naar wens is.

Lees meer over Remco

E: Remcos email
L: LinkedIn profiel
T: @remjer

Nathalie Delorme
Communicatie professional
Nathalie Delorme adviseur

Nathalie beoefent het communicatie-ambacht met de strategische blik naar buiten: waar liggen kansen voor verbetering  en nieuwe initiatieven.

Lees meer over Nathalie

E: Nathalies email
L: LinkedIn profiel
T: @NathalieGD

Karin Hagelstein
Communicatiemanagement
Karin Hagelstein

Als oud-journalist is Karin gewend verhelderende vragen te stellen, tussen de regels door te lezen en de buitenwereld naar binnen te halen. Haar hart ligt bij de combinatie van communicatie en management.

Lees meer over Karin

E: Karins email
L: LinkedIn profiel

Jan Jelle van Hasselt
Omgevingsmanagement
Jan Jelle van Hasselt

Jan Jelle beschikt over ruim 25 jaar ervaring in advieswerk en communicatie. Met studies bedrijfskunde en rechten als bagage, plaatst hij communicatie in het bredere organisatieperspectief.

Lees meer over Jan Jelle

E: Jan Jelles email
L: LinkedIn profiel
T: @janjelle

Karin Hendrikse
Communicatie steun en toeverlaat
Karin Hendrikse

Karin is nieuwsgierig, kritisch, kan snel de kern doorgronden en pakt alles aan om een accountable resultaat te realiseren.

Lees meer over Karin

E: Karins email
L: LinkedIn profiel
T: @k_hendrikse

Ronald Schepers
Reputatiemanagement
Ronald Schepers

Ronald staat voor een oorspronkelijke benadering en eigenzinnige oplossingen. Hij weet wat er speelt in de samenleving en kent de kracht van woorden en emoties. 

Lees meer over Ronald

E: Ronalds email
L: LinkedIn profiel
T: @rjhschepers

Jeroen van Woudenberg
Online en Social specialist
Jeroen van Woudenberg

Jeroen combineert zijn kennis en ervaring in online en sociale media met een oog voor innovatieve communicatie. Helder, interactief en doeltreffend.

Lees meer over Jeroen

E: Jeroens email
L: LinkedIn profiel
T: @jvwoudenberg