Amsterdam 8 februari 2018 – Wit Communicatie gevestigd aan het Damrak in Amsterdam begint het nieuwe jaar feestelijk met twee nieuwe maten. Zowel Annet Bol als Bart Scholten versterken per 1 januari 2018 Wit Communicatie.

Het Wit-team heeft verschillende disciplines in huis om veranderprocessen, beleid- en planvormingsprocessen rond grote projecten en programma’s in- en extern te begeleiden. “Wit is een bijzonder bureau op een unieke plek in Amsterdam. Het biedt een unieke mix van ervaring, inspirerende projecten en professionals met uiteenlopende expertise en een breed netwerk. Wij willen hier graag een bijdrage aan leveren en verheugen ons op de samenwerking”, aldus Bart en Annet.

Als interim communicatiemanager en bestuursadviseur heeft Bart Scholten ervaring in de commerciële wereld en overheidscommunicatie bij gemeenten. Hij is breed inzetbaar op marketing- en communicatieopdrachten. Zowel in B2C, B2B, overheid, profit en not-for-profit. Bart wordt op projectbasis vaak gevraagd voor issuemanagement voor bestuurders en bijvoorbeeld crisiscommunicatie, en op de langere termijn voor strategische verbetertrajecten.

Annet Bol heeft ruim twintig jaar ervaring als hoofd of teammanager communicatie, vaak in combinatie met een rol als strategisch communicatieadviseur. Zij heeft onder andere gewerkt voor de politie, een aantal gemeenten, de cultuursector, de Vrije Universiteit en Provincie Noord-Holland. Annet is gespecialiseerd in verandermanagement, crisismanagement- en communicatie en werkt graag voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling, waar veel druk op de ketel staat. Zij is inzetbaar als interim-manager of voor het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch communicatieplan.

Delen
Deel het bericht in je netwerk








Verzenden