Communicatie Cockpit

Pro-actieve woordvoering, persvragen monitoren, goed samenwerken en zichtbaar voor de directie. Met de Communicatie Cockpit kan jij dat ook!

Stel: er is een crisis uitgebroken, je bent aan het werk in het veld en hebt op dat moment niet de juiste woordvoeringslijnen bij de hand. Je kan die lastige vraag van de journalist niet beantwoorden. De journalist geeft een draai aan jouw onvolledige antwoord en de vervolgens domineert dat het nieuws. Een ramp die de crisis verergert!

Hoe zou het voelen als je het perfecte antwoord al klaar hebt liggen, nog voordat de journalist de vraag heeft gesteld? De Communicatie Cockpit helpt je daarbij. In de persregistratietool bereid je woordvoeringslijnen voor, je hebt vanaf ieder device met internet toegang en dat voor slechts €256,50 per maand!*

Neem contact met ons op bij vragen of voor een offerte via 020 238 0950 of coco@witcommunicatie.nl.

Altijd bij de hand

De Communicatie Cockpit is vanaf iedere device met een internetverbinding te benaderen. Zo heb je altijd alle informatie bij de hand. Ook als je in het veld staat, een dag vrij bent of in een vergadering zit. Vanaf je desktop, tablet of smartphone.

Werk samen in ‘the cloud’

Misschien herken je dit wel: je woordvoeringslijnen staan in een excel-bestand, maar je collega is afwezig en daardoor heb jij niet de laatste versie. Geen gedoe met versiebeheer of incomplete bestanden meer! In de Communicatie Cockpit staat samenwerken voorop. Vind snel informatie terug en werk verder met issues waar een collega mee is gestart.

Inzicht voor directie

Via de module ‘Rapportage’ kun je gemakkelijk dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapportages uitdraaien met een overzicht van de persvragen. Ideaal om aan het management te laten zien hoeveel werk er verricht wordt door woordvoerders.

Deze gebruikers gingen je voor

De Communicatie Cockpit is voor ons de basis om informatie met elkaar te delen. Het is een handig opslagsysteem en brengt ons netwerk overzichtelijk in beeld. Als een journalist belt is het handig dat je weet wie je voor je hebt en over welke thema’s hij vaker schrijft. Maar het werkt ook de andere kant op: als we een interessant onderwerp hebben, weten we direct wie we kunnen benaderen.

Theun van den Boer, woordvoerder van de gemeente Tilburg

In de Communicatie Cockpit kun je goed bijhouden wie er allemaal betrokken zijn bij de beantwoording van een persvraag. Vaak is de vraag van een journalist gericht aan meer dan één wethouder. Er is veel overlap, waardoor er twee of zelfs drie wethouders bij één vraag zijn betrokken. In de Communicatie Cockpit kun je dit allemaal aangeven. En alle collega’s zien wat er is gebeurd: welke vragen komen binnen, wie zijn er bij betrokken en wat is er mee gedaan? Dit overzicht is ideaal.

Monique Parijs, woordvoerder bij de gemeente Eindhoven.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan

  • Wil je altijd je woordvoeringslijnen, contactgegevens van journalisten en andere relevante informatie bij de hand hebben?
  • Wil je goed samenwerken met collega’s, zodat er geen dingen worden gemist?
  • Wil je zichtbaar zijn voor de directie, zodat zij inzien hoeveel werk er wordt verzet?

Stuur mij een gratis demo

* Kosten zijn afhankelijk van het aantal gebruikers, naast de eenmalige aanschafkosten van €5900,00.