Iedere dag staan er duizenden mensen in de zorg klaar om anderen te helpen. Zij zetten zich 100% in om de zorg zo goed mogelijk te maken. Om dit zichtbaar te maken en elkaar te inspireren is Change Day Nederland georganiseerd. Er worden de komende tijd zoveel mogelijk beloften verzameld van collega’s in de zorg. Hierin spreken zij uit wat zij al doen of zouden willen doen om de zorg nog een beetje beter te maken.

24 uur uit de zorg

Change Day Nederland vindt plaats op donderdag 26 juni. Dan is er 24 uur lang extra aandacht voor de inzet van medewerkers in de zorg. Hiermee wil Zorginstituut Nederland laten zien dat de collega’s in de zorg hart hebben voor hun werk en dagelijks net een beetje extra geven. Dit geeft tegelijkertijd een impuls aan de kwaliteit van de zorg.

Wit helpt Change Day

Wit werkt met veel trots en plezier om dit project tot een succes te maken. In Engeland werkt Change Day erg goed. Dit jaar zijn er maar liefst 420.000 beloften verzameld. Voor ons een enorme uitdaging. Een beweging voor, van en hopelijk ook door collega’s in de zorg. Want daar gaat het om; samen zorgen voor goede zorg.

Zij verdienen de aandacht

Change Day draait om mensen uit de zorg. Het project is voor hen, maar ook van hen. Zij maken beloftes om te laten zien wat zij dagelijks al doen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, om te tonen hoe groot hun inzet al is. Wat is er nou mooier dan een platform creëren voor mensen die zich iedere dag inzetten om anderen te helpen? Daar word je toch gelukkig van?

Wat kan jij doen?

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen aan deze beweging? Volg Change Day Nederland dan alvast op Facebook en Twitter en deel dit met de mensen die jij kent in de zorg.

Delen
Deel het bericht in je netwerk
Verzenden