Wit Communicatie heeft zich afgelopen zomer versterkt met twee nieuwe communicatieadviseurs. De 23-jarige Lisa Kortekaas is half augustus begonnen als junior communicatieadviseur bij het Amsterdamse communicatiebureau. Lisanne Nieuwland (24 jaar) is op 15 september gestart als medior communicatieadviseur.

Wit vindt het fijn om te merken dat ook jonge professionals als Lisa en Lisanne zich op het thema draagvlak uitgedaagd voelen. De eigentijdse blik en state of the art kennis van Lisa en Lisanne maken ons completer als team. Bij onze advies- en interimopdrachten kunnen ze net die ene, beslissende opmerking maken of dat onverwachte idee lanceren waardoor out of the box denken weer een nieuwe invulling krijgt.

Lisa Kortekaas richt zich op online trends en ontwikkelingen. Lisa’s ambitie voor nieuwe media is de rode draad in haar werk. Schrijven is haar passie, wat een goede combinatie vormt met het ontdekken van de beste online praktijken. Bij Wit adviseert ze over de inzet van online, media en websites. Lisa is een proactieve dame; als het doel is geformuleerd, geeft ze de volle 100% inzet om dit doel te bereiken. Ze is inzetbaar op interim- en projectbasis.

Lisanne Nieuwland verdiende haar sporen op het gebied van PR en communicatie van 2013 tot 2017 bij PR-bureau Triple P Entertainment. Als communicatieadviseur schakelt ze snel tussen verschillende opdrachtgevers. Haar kracht als ervaren adviseur bij Wit ligt in het brengen van een inhoudelijke boodschap op een manier die de doelgroep aanspreekt. Ze is in staat om een boodschap zowel mondeling als schriftelijk op een prettige en begrijpelijke manier over te brengen. Hierbij maakt zij gebruik van haar creativiteit en vlotte pen. Ook Lisanne is inzetbaar op interim- en projectbasis.

Delen
Deel het bericht in je netwerk
Verzenden